Garatges i naus

Garatge i naus

Apliquem materials capaços de resistir al desenvolupament d’activitats industrials exigents. Ens ocupem de sanejar, pintar i senyalitzar el terra i les parets de la teva activitat.

Concretarem una visita sense cap compromís i un dels nostres especialistes analitzarà la feina a realitzar per així poder oferir-vos un pressupost detallat i ajustat amb totes les possibles opcions i preus.

Pintura de terres | Una bona decisió per erradicar d’arrel la generació de pols en una nau, consisteix en pintar el terra. Un terra de formigó, per la seva naturalesa cimentosa, genera pols davant el desgast per fricció (abrasió). A més d’aconseguir una millora estètica, el terra deixarà de ser un entorn fred per convertir-se en un espai càlid i il·luminat i la seva superfície permetrà una neteja fàcil i un mínim manteniment.

Senyalització | Una correcta senyalització és fonamental per a la circulació de carretons en les zones d’alt trànsit. Senyalitzem sòls de llarga duració i ràpid assecat en naus industrials per marcar zones i direccions.

Sanejament i pintura | Treballem amb materials d’assecatge ràpid perquè la zona pugui tornar a estar en funcionament en poc temps. A més, això no altera les característiques de les propietats resistents, impermeables i antilliscants de les pintures emprades.

Procés a mida

El servei de personalització 100% s’adapta totalment a les vostres necessitats per molt exigents que siguin. Utilitza la nostra experiència i consulta’ns.

Procés a mida