Habitatges, locals i oficines

Podem pintar-te des d’una habitació, un bany, una cuina la sala d’estar, fins a un pis sencer o la teva segona residencia. Tenim un ampli catàleg de colors i tonalitats actuals o si ho prefereixes et fem el color 100% personalitzat. Ens adaptem a qualsevol mena d’estil decoratiu: Microciment, estucats, papers pintats o murals i revestiments tèxtils com roba o moqueta.

Concretarem una visita sense cap compromís i un dels nostres especialistes analitzarà la feina a realitzar per així poder oferir-vos un pressupost detallat i ajustat amb totes les possibles opcions i preus.

Pintura decorativa | L’objectiu de la pintura decorativa és embellir l’aparença i en alguns casos, reforçar la resistència i la durabilitat del revestiment sobre el qual s’aplica.

Estucats | El material de base és completament natural i ecològic; es compon de morters (calç, guix, ciment, argila…) barrejats amb pigments naturals i marbre polvoritzat. Ens pot donar una gran varietat de textures d’acabat: estucat llis, estucat raspat, estucat amb microciment entre altres.

Papers decoratius | Vestim casa teva amb paper decoratiu amb característiques, motius i textures diferents.

Murals | Dissenyem i pintem murals decoratius i infantils de qualsevol mida sobre parets, façanes i/o xapes
metàl·liques.

Lacat i envernissat | Desmuntem el suport que s’hagi de lacar o envernissar (portes, finestres, mobles de cuina…) i ens l’emportem al taller. Un cop acabada la feina, tornem a muntar-lo sense sorolls ni olors. Pots escollir entre models clàssics com és el lacat blanc o marfil, colors vius o neutres, brillant o mat.

Procés a mida

El servei de personalització 100% s’adapta totalment a les vostres necessitats per molt exigents que siguin. Utilitza la nostra experiència i consulta’ns

Procés a mida